Marjorie Esajas

Marjorie is nog net niet op het voetbalveld geboren. De liefde voor de sport is haar met de paplepel ingegoten en veel van haar familieleden hebben de top van het Nederlandse en het buitenlandse voetbal gehaald, inclusief haar zoon.

Expertises:
Sport en discriminatie en racisme

Contact:
LinkedIn
www.fyjas.nl

“Aangezien ik een pedagogische achtergrond heb, heb ik bij tijd en wijle met verbazing gekeken naar het sociaal emotionele en pedagogische beleid van clubs. Ik heb steeds gedacht: dat moet en kan beter. Met mijn merk FYJAS probeer ik daar wat aan te doen. Middels de FYJAS Academy, die trainers en coaches opleidt in de sociaal emotionele kant van de sport bijvoorbeeld. En met mijn keurmerken waarvan er één pedagogisch verantwoorde sportopleidingen certificeert en de andere als doel heeft discriminatie en racisme uit te bannen in het voetbal.”

Marjorie probeert daarmee het verschil te maken. Tel haar ruim 25 jaar aan ervaring, haar zeer specialistische onderwijsachtergrond en haar liefde en passie voor haar vak erbij op: ze is de aangewezen persoon om dat te doen.