Experts

Frank Abbenhuis

Sport en gezin <!–

Van kinds af aan speelt voetbal een belangrijke rol in het leven van Frank. Hij was vier toen hij zijn eerste stappen op het voetbalveld in de provincie zette. Daar werd hij omringd door talenten, waar hij zelf vooral een harde werker was. In zijn pubertijd kreeg hij de ruimte om alles te doen wat…

–>

Tim Koning

Psychologie en talentontwikkeling <!–

Tim Koning is actief als sportpsycholoog bij YAAP en founder van de huiswerkbegeleiding Haarlem Bijdeles. Hij behaalde twee bachelors en rondde de master Sport- en prestatiepsychologie af. Bij beide bedrijven draait het om de ontwikkeling van ’talent’. En daar is zijn zoektocht ook begonnen.

–>

Tim Choy

Individuele begeleiding <!–

Tijdens zijn jeugdopleiding bij een profvoetbalclub miste hij begeleiding op het mentale, emotionele en sociale vlak. Als 15-jarig talent werd Tim doorgeschoven naar het hoogste jeugdteam (Onder-19) en kwam in een keiharde omgeving terecht met een trainer die alleen aan winnen dacht.

–>

Marjorie Esajas

Sport en discriminatie en racisme <!–

Marjorie is nog net niet op het voetbalveld geboren. De liefde voor de sport is haar met de paplepel ingegoten en veel van haar familieleden hebben de top van het Nederlandse en het buitenlandse voetbal gehaald, inclusief haar zoon.

–>

Jan-Pieter Tuininga

Sport en pedagogiek <!–

Jan-Pieter Tuininga is een sport pedagogisch professional die zich richt op pedagogisch leiderschap van jeugdtrainers en coaches. Onder het motto ‘Ken jezelf, begrijp het kind’ stimuleert hij het reflecterende vermogen van sport trainers en coaches.

–>